Kattetræet og kradsetræer i flere niveauer

Kattetræet og kradsetræer i flere niveauer

Tag ikke fejl, katte elsker at klatre og udforske!

Det er for denne meget iboende og naturlige trang, at når man overvejer at købe nogle kattemøbler til din kattevin, at den har tilstrækkelige platforme og niveauer for at de kan få den fysiske og mentale stimulering, de har brug for.

I det vilde har katte været kendt for at klatre op i den største af træer, og dette er også blevet et almindeligt syn på tværs af internettet, hvor brandvæsenet bliver kaldt for at redde en eventyrlystne kat, der ikke kan synes at finde vej tilbage ned til jordoverfladen.

Desværre har vi ikke alle pladser i døre for at kunne levere et naturligt træ, der kaskader i hele dit hjem. Men vores katte træer er designet specielt til at replikere denne naturlige og helt almindelige øvelse i dit hjem sikkert og sikkert.

En ting at overveje, når man ser på at købe et multilevelkatræ, ​​er, at det er en stærk og robust konstruktion, der kan modstå din kattevin (flere kattefamilier), noget fra platform til platform, klatring og klatring, da de kan gøre ret kraftigt som du kan være opmærksom på det.

Ved at bruge skrabepositionerne som støttestænger for at holde de forskellige niveauer stærke og sikre, er det vigtigt at disse poler er fine og tykke og har stærke bolte for at kunne sætte flere niveauer på.

Mange af vores katte-træer har op til 6 eller syv niveauer for at kunne klatre og udforske. Ligegyldigt hvad din dyrebare kæledyrs alder er, kan selv de mindst kedelige katte overraske dig om, hvor højt og fire de stadig kan hoppe. Vi har også nogle kattemøbler, der har glider og tunneler, så de kan bruge i stedet for de traditionelle platforme på et katte-træ med flere niveauer.

Vi har lavet en liste over vores favorit multilevel katte træer nedenfor, og som du kan se, har vi et bredt udvalg til at vælge imellem, hvor hver af dem også har deres egne unikke kvaliteter.

Vi har det største udvalg af multilevel kattemøbler, ikke kun i Storbritannien, men også i hele Europa. Så hvis du ikke kan finde de mange niveauer, der er kigget efter, så findes det ikke sandsynligt!

Så hvad synes du om et fabelagtigt udvalg i kommentarfeltet nedenfor, og hvis du har fundet flere produkter på flere niveauer, som vi ikke direkte lager på denne hjemmeside, så lad os det vide, og vi vil prøve at inkludere det i vores næste sortiment.

No Comments

Post A Comment