Kradsetræer

Kradsetræer

Et af de største problemer, som de fleste katteejere har, er, at katte elsker at ridse på stort set alt. Fra møbler til gulvet kan alting blive et ridsepost for en kat. Enhver ejer, der ønsker at løse dette problem eller undgå det, bør overveje at købe katteskrabningsposter. Disse kan tillade katte at skrabe frit uden at ødelægge et fint møbel! Der findes mange forskellige typer af scratching posts til rådighed; Her er nogle tips at huske på, når de køber dem.

1. Design

Der er nu mere katteklørposter tilgængelige end nogensinde. Det betyder, at shoppere har den fordel at kunne få indlæg, der faktisk ser godt ud i deres hjem! Mange af disse har unikke designs, der faktisk ligner kunstværker. De kan placeres overalt i køkkenet, gangen, stuen eller soveværelset uden at se ud som et stort øjesår. De sjove former og iøjnefaldende design kan give en masse stil til et værelse og gøre det endnu bedre end det var før.
katte træ -lignende indlæg er generelt de mest populære, fordi de også fungerer som legepladser. De fleste af disse har et materiale som tæppe på dem, så kattene kan ridse væk uden at ødelægge posten. Disse har også hylder og andre områder, hvor killinger kan gemme sig væk for dagen.

2. Størrelse

Størrelsen på ridserposten afhænger af hvor mange katte der er i husstanden. De rigtig store indlæg er bedst til en husstand, der har flere katte. Nogle af disse er lange, nogle er høje og andre er små og kompakte. Ejere bør også beslutte sig for skrabeposten, der er en god størrelse for rummet det vil gå i. De fleste katte foretrækker store lodrette indlæg, men præferencer varierer fra kat til kat. At have forskellige størrelser til rådighed i hele huset er den bedste vej at gå.

3. Placering

Nogle gange er det ikke altid bedst at købe kun et skrabelag for et helt hus. De fleste katte ønsker at ridse, uanset hvilket rum de er i, og vil ikke gå til adskilt værelse for kun at strække derude klør. Det er her, når flere katteklørposter kommer til at fungere. Ejere kunne placere en ved deres sofa, en ved deres seng og en anden ved siden af ​​affaldskassen. Ved strategisk placering af stillingerne vil katte altid have et sted, hvor de kan ridse. Det betyder, at de vælger at klø i posten i stedet for på møbler eller tæpper.

4. Materiale

Nogle katteklætteposter er lavet med tæppe, mens andre er lavet af et mere robust materiale. Nogle katte foretrækker forskellige typer materialer, hvilket betyder at have forskellige muligheder er en rigtig god ide. Sisal er et grovere stof, der generelt er bedst for < a href = “http://cattree.uk/product-category/cat-scratching-post/”> ridser indlæg for at få det til. Dette rive ikke let, og det vil ikke rive, hvilket ikke betyder noget rod til at rydde op!

5. Pris

Det er altid en god idé at shoppe rundt til den allerbedste pris. Dette sikrer, at der ikke bruges for mange penge, og flere stillinger kan købes uden at bryde banken. Der er endda måder ejere kan lave deres egne ridser med billige materialer!

No Comments

Post A Comment