Shop

CADINO BOX SCRATCHER

DKK1,389.53

“Cadino Box Scratcher” er et andet meget unikt designet aktivitetscenter for krabbe, der indeholder elementer fra et traditionelt kattetræ og også en ridsetønde.

Disse elementer er blandet sammen problemfrit for at skabe et unikt og spændende spillecenter for din feisty katte ..

Dine katte (eller katte) vil snart opdage alle de spændende funktioner, som dette produkt har til rådighed for dem, og når de navigerer sig til toppen, vil de nyde at gå ind og ud af de smiley-katte ansigt cubbyholes, som er pænt placeret på forsiden af ​​den centrale tønde.

Siden af ​​skrabeløbet er blevet omhyggeligt betragtet som en sisal tæppesektion, der er høj og stærk nok til, at din kat kan strække sig fuldt ud og kan bruges som en klatremekanisme til at udforske de højere niveauer.

Som du kan se for ekstra sjov, er basisniveauet spredt med dinglende spillekugler, som garanteret vil arbejde din feisty katte op i en voldsom vanvid!

Beskrivelse

– bundstørrelse: 60 x 40 cm
– højde: 145 cm
– sisal bagagerum: Ø 12 + 7,5 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up