Shop

CADINO BOX SCRATCHER

DKK1,729.65

“Cadino Box Scratcher” er et andet meget unikt designet aktivitetscenter for krabbe, der indeholder elementer fra et traditionelt kattetræ og også en ridsetønde.

Disse elementer er blandet sammen problemfrit for at skabe et unikt og spændende spillecenter for din feisty katte ..

Dine katte (eller katte) vil snart opdage alle de spændende funktioner, som dette produkt har til rådighed for dem, og når de navigerer sig til toppen, vil de nyde at gå ind og ud af de smiley-katte ansigt cubbyholes, som er pænt placeret på forsiden af ​​den centrale tønde.

Siden af ​​skrabeløbet er blevet omhyggeligt betragtet som en sisal tæppesektion, der er høj og stærk nok til, at din kat kan strække sig fuldt ud og kan bruges som en klatremekanisme til at udforske de højere niveauer.

Som du kan se for ekstra sjov, er basisniveauet spredt med dinglende spillekugler, som garanteret vil arbejde din feisty katte op i en voldsom vanvid!

Varenummer (SKU): 63136-26 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 60 x 40 cm
– højde: 145 cm
– sisal bagagerum: Ø 12 + 7,5 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up