Shop

CAT-SCRATCHER “ZIGO”

DKK1,215.84

Katte-skraberen “ZIGO” er en utrolig unik katteskrabe-tønde, der har unikt design, der adskiller den fra dens typisk cylindriske konkurrence ..

Denne omhyggeligt konstruerede katteskraber giver en fuld 360 ° skrabeoplevelse, og hver side er omhyggeligt færdig med et højkvalitets og robust sisal tæppe, der er lavet specielt til at underholde dine katteklør.

Et andet unikt træk ved dette produkt er, at der er lavet en åben glat snit i en trekantet formation, der giver dig mulighed for at holde øje med din kat og omvendt også ..

Der er to niveauer til rådighed for din kat at udforske og pænt placerede heidihuller, der også giver en meget sød søgeoplevelse, og denne ridsende tønde har et slag!

Det øverste siddepunkt er 100 cm højt og er højt nok til at kunne give en vidunderlig udsigt over rummet såvel som ud af vinduet for at se fuglene synge ..

Beskrivelse

bundstørrelse: 45 x 35 cm
– højde: 100 cm
– ridser område sisal
– farve: sort

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up