Shop

“Cupid XXL” (Anthracite)

DKK3,068.00

“Cupid XXL” (anthracite) er en fantastisk ny tilføjelse til vores stærke og robuste udvalg af kattetræer til store racer! (Selv om mindre katte også vil elske det!)

Dette tykke kattetræ har stolper med en diameter på 15 cm, som er meget stærke og sikrer, at strukturen kan modstå energien fra flere katte eller større katte som Maine Coon, Ragdoll osv. meget komfortabelt.

Denne nye serie er blevet meget kraftigt testet for at sikre, at kattetræet ikke kun er smukt i sit udseende, men også vil se fantastisk ud i dit hjem også!

Med en kraftig central enkelt søjle, der gør det meget let at klatre fra bund til top, er det blevet designet på en smart måde for at gøre det så praktisk som muligt for din kat.

På denne søjle er der fastgjort flere forskellige tilbehør såsom et hyggeligt boligområde, et plys soveområde, flere platforme og et tykt legetov!

Dette har alt, hvad din kat nogensinde kan få brug for, og er proppet med spænding og er en af vores foretrukne nye tilføjelser til vores sortiment for 2021

 

Varenummer (SKU): 63773-28 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

– Grundareal: 60 x 40 cm
– Højde ca. 165 cm
– Sisalstamme: Ø 15 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up