Shop

DEN RUBINRØDE SORTE LINJE (BEGRÆNSET UDGAVE)

DKK4,998.42

Vi er meget glade for at kunne præsentere en limited edition black-line edition af et af vores mest populære store kattetræer, Ruby!

Dette storslåede massive kattetræ er perfekt til større racer eller katte af enhver størrelse, der kan lide en udfordring og er særligt eventyrlystne…

Med flere niveauer, hvor din kat kan klatre og udforske, står Ruby-kattetræet i en meget stor højde på lige under 2 meter. Det giver dine katte masser af højde, så de kan se ned på deres omgivelser.

Der er flere spændende og komfortable fastgørelser for dine katte at vælge imellem med to forskellige varianter af hængekøjer, som de kan vælge imellem!

Øverst på dette kattetræ er der en meget rummelig katteseng, som komfortabelt kan rumme flere katte, så der vil ikke opstå nogen diskussioner om, hvilken kat der får den øverste plads.

Skjult i bunden er der et privat boligområde, som giver dem et meget hyggeligt sted at flygte hen til.

Dette kattetræ leveres i tre store kasser og har en meget tung vægt og en stor bundplade, som sikrer, at det aldrig flytter sig, uanset hvor ophidset din kat leger på det!

Varenummer (SKU): 63713-28 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

grundstørrelse: 60 x 80 cm
– højde: 197 cm
– sisalstammer: Ø 15 cm
– også egnet til store katte
– bliver sendt i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up