Shop

TILBUD

DEVON DELUXE CROWN PLUS (Sort)

DKK2,075.00

The Devon De Luxe CROWN PLUS  er et forbløffende designet kattetræ, der både er praktisk, stilfuldt, moderne og visuelt slående! Men mest af alt et paradis for din katteven …

Dette er PLUS / kronemodellen for vores bestseller, “The Devon De Luxe” indeholder nu to spændende vedhæftede filer, der fremmer sjov og glæde såvel som et sted at have en fredfyldt udsættelse.

Den luksuriøse hængekronehængekøje er omhyggeligt håndviltet og fyldt med blød polstring for maksimal komfort og det tykke 5 cm legetov hængende ned for at give en energisk spillestation for spændende katte!

Hængekøjerne er 45 cm i diameter, hvilket gør dem til nogle af de største på markedet i dag og perfekte til større racer af katte, der virkelig vil sætte pris på den luksus og bløde følelse mod deres pels.

Hvis du har en indendørs katt, er det meget vigtigt, at din dyrebare katte får masser af mental og fysisk stimulering for at holde dem glade og tilfredse.

Devon De Luxe PLUS har alt, hvad en glad kat nogensinde kan bede om, og masser af tilgængelige områder at lege og udforske, alt sammen pakket i dette dygtigt designede moderne design.

Dette fantastiske katte træ har mange smukke naturlige trækorn-melaminplatforme og en super hyggelig og rummelig kattelejlighed (40 x 40 x 30 cm) med en stor indgang på 20 x 20 cm), så din katte kan flygte fra resten af ​​verden og få 40 blink ..

Indvendigt er der en dejlig lækker quiltet pude til dejlige lur med en dejlig quiltet effekt for ekstra komfort.

Den unikke fordel ved dette kattetræ er, at det er let at rengøre, helt ridsefast, vandtæt og meget mere!

Træplatforme, husområde og penthouse-sengetøjsområde er lavet af vores helt egen unikke strukturerede naturlige trækornmelamin, som ikke kun er meget let at rengøre og vedligeholde, men også meget moderne i sit udseende.

Den creme / hvide farveblanding får dette virkelig til at skille sig ud og vil se fantastisk ud i dit hjem og blive en moderne tilføjelse til dit hjem. Ligesom kattemøbler skal være!

Penthouse-platformen står i en højde på 125 cm, hvilket er mere end højt nok til at få din kattevenne til at føle sig trygge og sikre, som de ville i naturen, og vil føle sig meget hyggelige, snuggende inde.

Dette kattetræ er bygget til at stå tidstesten efter europæiske standarder. Også inkluderet er flere tykke, stærke og robuste sisal-ridsestolper, som din katteven kan give deres kløer en god ridse.

Bundpladen alene måler hele 70 x 50 cm, så du kan være sikker på, at denne forbliver stærk, uanset hvor meget din skøre kat kaster på den! Det perfekte fundament til et superstærkt kattetræ.

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0187-BL + BP-RP-BL + BP-TB-55-BL + BP-CR-HM-BL-20 + BP-CR-HMP-BL-20 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Dimensioner:
– 70 x 50 x 125 cm
– Sisal stolper Ø 15 cm
– 3 aftagelige puder
– Legehus 40 x 40 x 27 cm med en stor indgang på 20 x 20 cm

– 2x hængekøje Ø45cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up