Shop

THE DEVON DE LUXE (Creme)

DKK1,634.00

Devon De Luxe er et helt smukt designet kattetræ, der både er praktisk, stilfuldt og visuelt slående!

Hvis du har en indendørs katt, er det meget vigtigt, at din dyrebare katte får masser af mental og fysisk stimulering for at holde dem glade og tilfredse.

Devon De Luxe har alt, hvad en glad killing nogensinde kan bede om, og masser af tilgængelige områder at lege og udforske, alt sammen pakket i dette kompakte design!

Devon De Luxe har flere smukke melaminplatforme i naturligt trækorn og en super hyggelig og rummelig kattelejlighed (40 x 40 x 30 cm) med en stor indgang på 20 x 20 cm), så din katte kan flygte fra resten af ​​verden og sætte med hovedet nede for en dejlig og afslappende udsættelse .. Inde er en dejlig lækker quiltet pude til dejlige lur!

Let at rengøre, vandtæt og ridsefast!

Træplatforme, hus og seng er lavet af vores helt egen unikke strukturerede naturlige trækornmelamin, som ikke kun er meget let at rengøre og vedligeholde, men også meget moderne i sit udseende.

Dette er et absolut smukt produkt, som katte kan lege på, og leveres med tre aftagelige puder, som let kan rengøres, hvis din kitty bliver lidt over ophidset og har et uheld.

Creme / hvid farveblandingen virkelig gør dette skiller sig ud og vil se fantastisk ud i dit hjem!

Penthouse-platformen står i en højde på 125 cm, hvilket er mere end højt nok til at få din kattevenne til at føle sig trygge og sikre som de ville i naturen.

De vil være i stand til at undersøge deres omgivelser og føle sig på toppen af ​​verden!

Vi elsker absolut denne praktiske og utroligt stilfulde og sofistikerede skabelse af storslåede kattemøbler!

Mens det måske er en mundfuld at sige hurtigt, vil din kattevenne blive helt målløs, når de navigerer sig rundt i Devon Rex-kattetræet.

Dette kattetræ er bygget til at stå tidstesten efter europæiske standarder. Der er også inkluderet flere tykke, stærke og robuste sisal-ridsestolper, som din katteven kan give deres kløer også et godt udsyn.

Bundpladen alene måler hele 70 x 50 cm, så du kan være sikker på, at denne forbliver stærk, uanset hvor meget din skøre kat kaster på den !!!

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0187-C Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

– 70 x 50 x 125 cm
– Sisalsøjler 15 cm i diameter
– Blødt plys
– Farvet sisalreb
– 3 aftagelige puder
– Legehus 40 x 40 x 27 cm med stor indgang på 20 x 20 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up