Shop

Kattehimlen

DKK2,295.00DKK3,249.00

Kattehimlen vil tilbyde din kat en masse sjov og luksus højt hævet over jorden, hvior den kan gå på opdagelse og have vilde eventyr!

Denne pladsbesparende løsning til loftet er lækkert legetøj, der giver din kitty en perfekt platform, hvorfra den kan se verden gå forbi og holde øje med dens omgivelser. Din kat kan virkelig føle sig på toppen af ​​verden, og stå som den majestætiske stolte hersker og se ud over sit rige!

Med flere tilpasningsmuligheder, kan du vælge den bedste styling, der passer til din boligindretning. Der er mange flotte finish, som du kan anvende. Looket bygges på det stærke multiplex birketræ, der et brugt som materiale til disse luksuriøse produkter.

Dette kattetræ er et ekstremt robust produkt, der vil stå tidstesten i mange år. Derfor er producenterneikke bange af sig, og  tilbyder en fem års garanti til alle disse produkter.

Overfladen på ​​det smukke træ er blevet poleret og kanterne er blevet udglattet til perfektion, hvilket giver det en luksuriøs og sofistikeret finish. Disse fabelagtige produkter kræser for detaljen og vidner om højt kvalitetsarbejde! 

Hvis du ønsker at købe mere end et produkt for at oprette dit eget væg / loft legeområde, så kontakt os, da rabatter er tilgængelige for ved større indkøb.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse

Bredde = 890 mm diameter

Dybde = 570 mm diameter

Højde = Afhængig af stanghængeren:

Beechwood bøjle 260 mm = 300 mm

Beechwood bøjle 380 mm = 420 mm

Leveringstid: træ, natur 6-9 dage, Overfladeforfining 15-19 dage

Yderligere information
Tæppe farve

Hvid, Beige, Brun, Anthracite

Overfladeforfining

Nature, Sne, Transparent, Kirsebærtræ, Nøddetræ

Længde

Kort, Lang

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up