Shop

TILBUD

Kattetræ Royalty Plus (Creme)

DKK1,707.00

Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) er et helt smukt håndlavet kattetræ fra Cat Tree UK, som garanteret sætter dine kattevenders fantasi i brand …

Disse fantastiske kattetræer er lavet specielt til større racer på grund af deres uovertrufne styrke og stabilitet og tunge vægtkonstruktion.

Dette produkt kommer i en stilfuld og moderne creme / hvid overflade af naturligt træ, som vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem.

Med fire separate hyggelige platforme, hvor din kattekammerat kan slappe af og lege, giver Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) det perfekte miljø til en glad og tilfreds kitty.

Forbindelse af hver platform er en massiv sisalskrabestolpe, der måler en kæmpe 20 cm diameter! Dette er den største tilgængelige på markedet i dag!

Perfekt til dine kattevenner at have en god ridser og strække ryggen også på grund af længden af ​​hvert indlægssektion.

Penthouse-platformen leveres med en smukt polstret quiltet pude, der er færdig med hyggeligt stof, der føles godt mod din kattekinds pels.

Med en vægt på over 40 kg er dette produkt bygget til at holde, uanset hvad din kat eller katte kan kaste på det.

Dette produkt er bygget til de højeste europæiske standarder og leveres med meget nemme at følge instruktioner, så du kan få det i gang så hurtigt som muligt.

Fantastisk nok kan Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) hængekøjer tåle vægte på op til 23 kg, så det er også perfekt til husholdninger med flere katte.

Dette er uden tvivl et af vores mest populære produkter her på Cat Tree UK, og vi elsker det! Men ikke halvt så meget som din kattekammerat vil, når de for første gang lægger deres poter på dette storslåede og helt fantastiske katetræ.

Hvis du har brug for flere oplysninger om dette produkt, er du velkommen til at bruge live chat-faciliteten i nederste højre hjørne af denne side og tale med et af vores team i dag!

Med sin højde fra 157 cm er det også et perfekt sted at kigge ud af vinduet.

Hvis du er interesseret i dette produkt, skal du tilmelde dig forudbestillingslisten nedenfor via e-mail. Vi underretter alle kunder, så snart de er tilgængelige for køb!

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0081-C + BP-HM-C-20 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm i diameter. I alt 45 kg i vægt

Stort liggende sted på toppen 60x43x15 (Pude på 5 cm tyk og vatteret inkluderet)

Plader 55x55cm og hængemåtte 44cm (testet op til 23 kg)

Den nye 2021 hængekøje! En kombination mellem en hængekøje og en pude.

Bundstativ 60 x 60 x 4,5 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up