Shop

TILBUD

Kattetræ Royalty Plus (Creme)

DKK1,706.95

Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) er et helt smukt håndlavet kattetræ fra Cat Tree UK, som garanteret sætter dine kattevenders fantasi i brand …

Disse fantastiske kattetræer er lavet specielt til større racer på grund af deres uovertrufne styrke og stabilitet og tunge vægtkonstruktion.

Dette produkt kommer i en stilfuld og moderne creme / hvid overflade af naturligt træ, som vil være en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem.

Med fire separate hyggelige platforme, hvor din kattekammerat kan slappe af og lege, giver Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) det perfekte miljø til en glad og tilfreds kitty.

 

Bemærk venligst. Disse varer er EKSTREMT populære, og den eneste måde at købe disse produkter på er ved forudbestilling.

Den forventede leveringsdato er anført nedenfor.

Bemærk også, at der kan forventes nogle små forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed på dette tidspunkt, især i tiden op til jul.

Forbindelse af hver platform er en massiv sisalskrabestolpe, der måler en kæmpe 20 cm diameter! Dette er den største tilgængelige på markedet i dag!

Perfekt til dine kattevenner at have en god ridser og strække ryggen også på grund af længden af ​​hvert indlægssektion.

Penthouse-platformen leveres med en smukt polstret quiltet pude, der er færdig med hyggeligt stof, der føles godt mod din kattekinds pels.

Med en vægt på over 40 kg er dette produkt bygget til at holde, uanset hvad din kat eller katte kan kaste på det.

Dette produkt er bygget til de højeste europæiske standarder og leveres med meget nemme at følge instruktioner, så du kan få det i gang så hurtigt som muligt.

Fantastisk nok kan Royal Coon Cat Tree De Luxe (Cream) hængekøjer tåle vægte på op til 23 kg, så det er også perfekt til husholdninger med flere katte.

Dette er uden tvivl et af vores mest populære produkter her på Cat Tree UK, og vi elsker det! Men ikke halvt så meget som din kattekammerat vil, når de for første gang lægger deres poter på dette storslåede og helt fantastiske katetræ.

Hvis du har brug for flere oplysninger om dette produkt, er du velkommen til at bruge live chat-faciliteten i nederste højre hjørne af denne side og tale med et af vores team i dag!

Med sin højde fra 157 cm er det også et perfekt sted at kigge ud af vinduet.

Hvis du er interesseret i dette produkt, skal du tilmelde dig forudbestillingslisten nedenfor via e-mail. Vi underretter alle kunder, så snart de er tilgængelige for køb!

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 17-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode, især op til jul.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BP0081-C + BP-HM-C-20 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm i diameter. I alt 45 kg i vægt

Stort liggende sted på toppen 60x43x15 (Pude på 5 cm tyk og vatteret inkluderet)

Plader 55x55cm og hængemåtte 44cm (testet op til 23 kg)

Den nye 2021 hængekøje! En kombination mellem en hængekøje og en pude.

Bundstativ 60 x 60 x 4,5 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up