Shop

Kattetræ til loftet – Set Suspension Bridge Classic

DKK1,449.00DKK1,945.00

Set Suspension Bridge Classic kan forvandle ethvert værelse til en magisk legeplads! Din kat kommer en tur i kattehimlen, når den finder vej til toppen af den vægmonteret møbel, hvorfra den kan slappe af og studere sine omgivelser fra en god højde!

Dette fantastisk sjovevog pladsbesparende loftmøbler er helt unikt og vil helt sikkert være noget, som dine gæster bemærker og vil vide mere om!

Der er anvendt Multiplex virketræ som materiale til disse produkter, hvilket er et ekstremt robust materiale, der vil stå tidstesten i mange år fremover. Derfor tilbyder producenterne også en fem års garanti på alle disse produkter – de ved nemlig, de er yderst holdbare!

Kattetræets overflade er blevet poleret og pudset til perfektion, hvilket giver det et luksuriøs og sofistikeret finish, der oser af kvalitet i hver eneste lille detalje. Du og dine kæledyr vil være yderst tilfredse med det stilfulde finish og fantastiske håndværk, der gennemsyrer dette lofthængende kattetræ.

Husk at du har flere tilpasningsmuligheder til rådighed. Hvis du vil have flere oplysninger om prisen for at foretage ændringer i overfladen og få et mere personliggjort kattetræ, bedes du kontakte os på info@cattree.dk for en pris. Ønsker du at købe mere end et produkt og f.eks. anrette en hele legezone under loftet, så kontakt os, da vi kan tilbyde mængderabet.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse

Mål:

Bro længde: 1045 mm, bredde: 185 mm

Lofthængere: Bredde 250 mm, Dybde 286 mm, Højde 450 mm

Samletset længde: ca 118 cm

Yderligere information
Surface Refinement

Wood Nature, Snow, Transparent, Cherry Tree, Nut Tree

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up