Shop

kattetræet Panorama ridsestolpe 188cm (blød fløde)

DKK3,020.00or 3 interest-free payments of DKK1,006.67 with SPLITIT

Kattetræet Panorama er et absolut mageløst kattetræ, der kombinerer flot design med en bundsolid konstruktion bestående af kvalitetsmateriale.

Kattetræet er 188 cm højt og dermed en af de største fritstående modeller, der findes på markedet.

Modsat så mange andre kattetræer er dette enestående bæst bygget med en kampvægt på hele 60 kg! Det kan du oversætte til helt enestående holdbarhed og stabilitet, hvilket betyder, din kat kan slås og mosle løs uden at du skal frygte for, at træet vælter eller flytter på sig – selv ikke når maine coons, ragdolls eller en hel hær af andre katte klatrer rundt og nyder livet på Panorama modellen.

Kattetræet er udstyret med 3 lækre hængekøjer, der hægner under de stærke platform, så din kat til hver en tid kan snuppe sig en lur.

Er det ikke sovetid, men tid til at plejer sine kløer, kan katten i stedet slå sig løs på de flotte kradsesøjler eller gå til angreb på det geniale legereb, der hænger ned fra den øverste platform.

Den øverste platform er naturligvis bygget, så din kat kan kaste sig på den bløde medfølgende pude på den store soveplads, som let rummer flere katte på samme tid.

Beskrivelse

Mål: 81x60cm / højde 188cm

Produkt detaljer:
Plys kvalitet 600 g / m
ABS plaststikdåse med støbt gevind
Stiftdiameter: 15 cm
robust naturlig sisal
Bundpladen måler: 81x60cm / højde 4cm
Sofa til stuen måler: 81x60cm / Højde 15cm EKSTREMT STOR
Aftagelige hynder, vaskbare i 30 grader
Vægt: 60 kg

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up