Shop

TILBUD

Kattetræet Savannah 86 cm (Pebber)

DKK650.00 DKK549.00or 3 interest-free payments of DKK183.00 with SPLITIT

Savannah er en robust kradsesøjle med en højde på 86 cm. Søjlen er hele 20 cm i diameter og belagt med stærkt sisalreb, som gør kradselegen sjov og sikre god levetid.

Takket være den 20 cm tykke søjle, er der tale om en af de mest robuste kradsesøjler på markedet. Og da katten samtidig får plejet sine kløer og har sjov med at kradse, skåner du naturligvis hjemmets bordben eller fine sofa fra lange kradsemærker fra uartige kattebasser.

Uanset størrelsen på husets katte kan du være sikker på, at der her er tale om et produkt, som er så kraftigt, at katten ikke ’bare lige’ får det splittet til atomer.

Grundpladen på kradsetræet Savannah er 50 cm x 50 cm, og sørger for at selv tunge og usædvanligt stærke katte kan lege med.

Kradsesøjlen er opkaldt efter en race af særligt store, stærke og eksotiske katte, og forener slidstyrke med et enkelt og elegant kattemøbel til hjemmet.

Beskrivelse

Længde: 50 cm
Bredde: 50 cm
Højde: 86 cm
Vægt: 11 kg
Plys / stofkvalitet: 600 gram plys gr / m2
Sisal-tykkelse: 6,00 mm
Søjlens diameter: 20 cm
Baseboard-målinger: (L x B x H) – 50 x 50 x 4 cm
Ankommer i 1x kasse

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up