Shop

Kradsetønden Champions 110cm (Pepper)

DKK1,449.00or 3 interest-free payments of DKK483.00 with SPLITIT

 

Kradsetønden Champions 110 cm, er den større udgave af den populære model med samme navn i 80 cm højde.

Hvis din kat har brug for mere plads at slå sig løs på, er dette det oplagte valg. Her får katten tilmed et ekstra rum at gemme sig i, når den er færdig med at overfalde kradsetøndens indbydende sisalbelægning 360 grader rundt.

Sisaltæppet er lavet i naturmaterialer og er et yderst velegnet valg, da den stærke beklædning er sejlivet og nok skal klare kløer og kamp med selv den mest legesyge. Det holder både kløerne ved lige – og skåner dine møbler fra at blive revet op i tråde eller tilkradset i materialet.

Kradsetønden Champions indeholder 3 lækre huler, der har blødt plysunderlag, så katten rigtig kan krybe sig sammen og få en dejlig lur. Hvis din kat hellere vil sove blødt på toppen af kradsetønden, hopper den bare derop, så kan den ligeledes sove på blødt materiale og holde øje med verden omkring sig.

Selve bundpladen er bygget med en stærkt og tung træplade, så tønden stor robust under leg og når der hoppes på den. Både små og store racer kan lege og hvile i sikkerhed på produktet. Det flytter sig nemlig ikke bare sådan.

Bemærk at tønden har hele tre indgang, men at de er forbundet fra indersiden. Din kat behøver derfor ikke ind og ud, men kan nye livet på flere niveauer.

Beskrivelse

Produktdetaljer:

Mål: Ø 45cm / højde 110cm

Plyskvalitet: 500g / m2

Beklædt i robust, naturligt sisaltæppe.

Farve: pepper

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up