Shop

Kradsetønden Barrel Champions 80cm (Pepper)

DKK1,055.00or 3 interest-free payments of DKK351.67 with SPLITIT

Kradsetønden Champions 80cm (sort/pepper) er en meget stærkt og solid kradsetønde, der egner sig til alle de danske “champion” katte derude.
Tøndens form og design gør det let at tilføje den til hjemmet, da den ikke fylder meget og kan placeres i alle kroge, hvis den skal stå mere diskret.
Kradsetønden giver din kat mulighed for at gå til angreb 360 grader rundt, hvor den kan hoppe og danse op af den lækre sisalbelægning, der er bygget til at klare kløer og krads. Da tønden lægger op til bøllebank, er den naturligvis udstyret med en stærk og tung bundplade, så den står solidt – selv under angreb.
På toppen finder din kat en lækker plads til afslapning og hvil, der selvfølgelig er plysbelagt, så katten hviler blødt og behageligt efter dens boksekampe.
Tønden har to indgange til en hule, som er sammenført, så katten kan bevæge sig fra det ene niveau til det andet indvendigt.

Beskrivelse

Mål: Ø 45cm / højde 80cm
Plyskvalitet: 500g / m2
Kraftigt og naturligt sisaltæppe
Farve: Pepper

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up