Shop

Lifestyle kattetræ

DKK795.79

Kattetræet Lifestyle er et fantastisk produkt med flot design, der ser elegant ud, når det står fremme i hjemmet.

Kattetræet Lifestyle holder det helt simpelt og ser bort for unødvendigt tingel og tangel, der nogle gange resulterer i et kattemiljø med et lidt rodet look.

Her får du i stedet 115 cm lækkert og praktisk design, der inkluderer en flot træplade, som udgør en robust base, hvorpå der findes en elegant kattehule, din kat kan søge ly i, når den skal have en lur – og der er selvfølgelig en blød pude til den forkælede kat. Bevæger du blikket op, møder du de smukke kradsesøjler, der er dækket i hvidt sisal, som din kat kan pleje sine kløer på.

Inden det lækre lounge område på toppen, finder du et mellemliggende niveau, som din kat også kan erobre og se på verden fra. Selve toppen er udstyret med det perfekte område at tage sig en ”skraber” på. Husk at katte gerne sover 12- 16 timer hver eneste dag, så der er god grund til at understøtte de fysiologiske behov med et sikkert og blødt sted at hvile de små poter og øjne.

Kattetræet Lifestyle har det hele!

Ikke på lager

Beskrivelse
  • højde: 115 cm
  • bundplade: 53 x 38 x 2 cm
  • Senge-overflade: 38 x 38 x 2 cm
  • Hule: 34 x 36,5 x 30 cm
  • Seng: 40 x 35 cm
  • Indlæg: ø 8 cm
  • sisal er limet på søjlerne

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up