Shop

Lofthængt kattetræ – Set Catwalk Premium

Det lofthængte kattetræ med det mundrette navn: Set Catwalk Premium er storebror til den klassiske Set Suspension Bridge.

Her er der tale om et produkt, der omdanner et hvilket som helst værelse til en helt eventyrlig og magisk legeplads højt oppe under loftet. Produktet er i sig selv helt perfekt, men mange vælger at gøre det endnu bedre ved at købe flere pakker med premium kattetræet og kombinere dem for at lave en hel legepark under loftet, hvor din kat kan suse rundt og nyde livet.

Din kat vil uden tvivl føle sig som den store katekonge eller kattedronning, når den vandre over gangbroen og pendler fra det ene rum til det andet, mens verden går sin gang under den.

Møblet er perfekt til dig, der enten vil have en anderledes løsning eller søger et kattetræ, som er pladsbesparende. Her er der nemlig intet, der skal stå på jorden!

Det lækre Premium produkt er udformet i stærkt birketræ, som er så robust, at producenten giver fem års garanti med til produkterne!
Træets overflade er blevet pudset og poleret til perfektion, hvilket giver det et luksuriøs og sofistikeret finish, der oser af kvalitet i hver eneste detalje. Du og din kat kan se frem til at modtage et håndværksmæssigt enestående produkt, der ser drøngodt ud og holder til tidens tand!

Har du særlige ønsker i forhold til tilpasning eller ønsker du at anlægge en hel legepark ved at købe flere produkter, så giv os besked på info@cattree.dk, hvor vi vil forsøge at finde en god rabatordning til dig.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,
Beskrivelse

Mål:

Catwalk Længde: 1151 mm, bredde: 185 mm

Lofthænger lang: Bredde 250 mm, Dybde 286 mm, Højde 450 mm

Loftshænger kort: Bredde 250 mm, Dybde 286 mm, Højde 290 mm

Maksimum længde på hele sættet ca. 1286 mm

Yderligere information
Carpet Colour

Without Carpet, White, Beige, Brown, Anthracite

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up