Shop

MAINE COON LOUNGER DE LUXE (Creme)

DKK1,497.30

Maine Coon Lounger De Luxe er et fabelagtigt, robust katskrabende træ, som din katteven kan sætte klørne fast i!

Dette håndlavede skrabetræ i europæisk kvalitet har en kæmpe 20 cm ridsestang, en af ​​de største på markedet, som din katte kan klatre og sætte klørne fast i.

Hvis din kat er en indekat, er kattetræer et godt produkt for dem at blive stimuleret mentalt og fysisk og beskytter dine møbler i processen.

Dette visuelt imponerende kattetræ er også meget praktisk på grund af den unikke melaminfinish på platformene og også sengetøjsområdet, som gør det muligt for dem at være ekstremt nemme at rengøre og vedligeholde fra et kæledyrsejerperspektiv.

Ikke kun dette, men der er også præget en naturlig trækorneffekt i skoven, som ser utrolig ud, men også giver det nødvendige greb over hele platformen, så din kattevenne med glæde kan kaste deres vægt rundt i sikkerhed!

Maine Coon Lounger De Luxe er et af de mere enkle designs i Streko-serien og vil se godt ud i ethvert hjem.

I modsætning til aktivitetstræerne i fuld skala med flere platforme, der optager hele dit rum, vil dette produkt se slankt og moderne ud og kommer også i en smuk hvid / creme farve, hvis dette er din præference.

Penthouse-platformen leveres med en luksuriøs pude, som din kattekammerat simpelthen vil elske at slappe af i og se verden gå forbi.

Hver af platformene har en smuk naturlig træeffekt til at replikere et træ, som man kunne finde i naturen, og den stærke bundplade, der holder alt sammen, vil sikre, at din kat kan lege og slappe af i sikkerhed.

Maine Coon Lounger De Luxe er velegnet til husstande med flere katte, og platformene kan modstå vægte på op til 23 kg!

Varenummer (SKU): BP0028-C Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Sisalsøjle (i naturligt sisal) med 20 cm i omkreds!
Totalvægt på 25 kg kvalitets kattetræ. Det står ligeså solidt som huset!
Stor afslapningsplatform på toppen 60 x 43 x 15 (5 cm tyk pude inkluderet. Sidder fast med velcro)
Grundplade 60 x 60 x 4 cm. Kan ikke konstrueres bedre.
Totaldimensioner: 60 x 60 x 120 cm.

Midtertrinet og platformen kan nemt peges i den retning du ønsker.Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up