Shop

TILBUD

MAINE COON LOUNGER DE LUXE Crown (Lysegrå)

DKK1,605.00

Maine Coon Lounger De Luxe Crown er et unikt produkt, der har taget vores originale bedst sælgende Maine Coon Lounger De Luxe og tilføjet en af ​​vores luksuriøse kronehængekøjer på den centrale platform for ekstra komfort ..

Dette er virkelig en fabelagtig, robust katskraber, som din katteven kan sætte klørne fast i!

Det moderne slanke design af dette produkt vil virkelig fange både katte og menneskers opmærksomhed, og et højt kvalitetshåndværk kan virkelig ses og mærkes i alle små detaljer i dette smukke kattemøbler.

Dette håndlavede skrabetræ i europæisk kvalitet har en enorm 20 cm skrabestang, en af ​​de største på markedet, som din katte kan klatre og sætte klørne fast i.

Sisaltovet i høj kvalitet er blevet limet direkte på søjlen, hvilket gør det meget vanskeligt at løsne det og sikre, at din kat får maksimal brug af denne robuste katteskraber.

Dette visuelt betagende kattetræ er også meget praktisk på grund af den unikke melaminfinish på platformene og også sengetøjsområdet, som gør det muligt for dem at være ekstremt nemme at rengøre og vedligeholde fra et kæledyrsejerperspektiv.

En naturlig trækorneffekt er blevet præget i træet, som ser utroligt ud, men også giver det nødvendige greb over hele platformen, så din kattevenne med glæde kan kaste deres vægt rundt i sikkerhed.

Maine Coon Lounger De Luxe Crown er et af de mere enkle design i Streko-serien og vil se godt ud i ethvert hjem og smelte smukt ind i dine stilfulde omgivelser.

Penthouse-platformen leveres med en luksuriøs pude, som din kattekæreste simpelthen vil elske at slappe af i og se verden gå forbi og har en smuk quiltet effekt for ekstra komfort.

Maine Coon Lounger De Luxe Crown er velegnet til husstande med flere katte, og platformene og hængekøjen kan modstå vægte på op til 23 kg

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0028-C - BP-LB-P-1-C - BP-TB-55-C - BP-S-55-C-P + BP-CR-HM-GR-20 + BP-CR-HMP-C-20 + BP-LB-P-1-GR Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Stolpe med naturligt sisaltov 20 cm diameter

I alt 25 kg kvalitets kattetræ

Stort liggested 60x43x15 (Pude med en tykkelse på 5 cm inkluderet)

Bundstativ 60 x 60 x 45 og under sisalpolen er lavet med 4 skruer i denne bundplade.

Bedst mulig konstruktion og meget stabil.

Total størrelse 60x60x120cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up