Shop

TILBUD

Panther Kattetræ (Beige / Creme)

DKK2,799.00 DKK2,339.00

Panther kattetræet er et superstabilt stykke katte-arkitektur i en smuk creme / beige farve.

Dette er en helt ny model fra 2017, som har fået en flot makeover med blødere plysmateriale og hyggelige hængekøjer, der garanterer en luksuriøst og blød oplevelse!

Med 12 cm tykke sisalkradsesøjler, der bærer hele kattetræet, vil dine kattevenner have verdens bedste kradsetræ til at udforske og lege på! Et Panther kattetræ er hele 173 cm højt, hvilket tilbyder dine katte en majestætisk højde beundre verden fra.

Den stærke bundplade sikrer, at kattetræet altid står stabilt, og at dette produkt vil holde i mange år fremover – takket være dets råstyrke. I modsætning til nogle af de billigere modeller, der er fremstillet i Kina, er et Panther kattetræ bygget efter europæiske standarder, så du kan være sikker på, at du investerer i et stærkt og robust kattetræ, der vil kunne klare alt, hvad dine katte finder på.

Din kat vil simpelthen elske at klatre i træets sisalpæle eller tage en blunder i en af hængekøjerne. Der er samtidig en penthouseplatform på toppen, der rummer en seng, som er det perfekte sted for din kat, når den har behov for at slappe af og få sig en omgang skønhedssøvn.

Ikke på lager

Beskrivelse

Totalvægt på 64 kg. Meget stabil og robust konstruktion.

Højde 173 cm. 

Hængekøjer : 2 x 45 cm (testet til 20 kg – ekstrem styrke).

Sisalsøjler: 12cm i diameter, med naturlig sisal.

Stor platform på toppen 60 cm x 43 cm x 15 cm (aftagelig pude til toppen, 5 cm tyk, er inkluderet).

Grundplade: 100 cm x 60 cm x 4 cm.

Plys af højeste kvalitet.

Alle dele kan let genbestilles om nødvendigt.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up