Shop

RAGDOLL ZADA KATTRÆ (Cappuccino)

DKK1,679.75

Ragdoll Zada ​​kattetræ er stærkt, sejt og visuelt slående!

Dette smukke katte træ leveres med flere 9 cm sisal reb ridse søjler, så din kat aldrig er for langt væk fra at have deres kløer manicureret til deres rådighed.

Stil og raffinement har også været i spidsen for dette design, så ejere også kan sætte pris på stilen og de visuelle fordele såvel som deres dyrebare katte.

Ragdoll Zada ​​inkluderer to forskellige hængekøjestilarter, som helt sikkert vil blive værdsat af din kræsen katte.

Den cirkulære 45 cm hængekøje er testet med en vægt på op til 15 kg, så den er fantastisk til større racer som Ragdoll, som navnet antyder.

Mindre katte og killinger finder det også meget enkelt at navigere i dette træ, og kattelejligheden i stueetagen giver et roligt hvilested for dit puuufect-kæledyr at knæle ned og få 40 blink.

Hele konstruktionen er færdig i et stærkt og plysj stof af høj kvalitet, der føles utrolig blødt at røre ved og vil helt sikkert blive værdsat af din kat.

To saftige puder er inkluderet, der kan fjernes og maskinvaskes for ekstra komfort.

Dette kattetræ er et paradis for dit kæledyr!

 

Varenummer (SKU): 63769-78 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 50 x 50 cm
– højde: 145 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 9 cm
– farve: cremeHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up