Shop

Royal Coon Cat Tree Plus Kattetræ (Lysegrå)

DKK2,127.00

Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) er et luksuriøst håndlavet mesterværk fra vores mest populære højkvalitets kattemøbelleverandør Bold Paw

Denne imponerende stilfulde kattekonstruktion er ikke kun utrolig praktisk for din kattekammerat, meget let at vedligeholde og utrolig moderne og stilfuld i udseende! Disse helt fantastiske produkter markerer alle kasser.

Din katteven vil simpelthen elske disse utroligt iøjnefaldende og moderne kattemøbler.

Med fire separate platforme tilbyder hver af dem et unikt sted, hvor din katteven kan slappe af. Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) har det hele!

Som navnet antyder, vil dine katte føle sig som kongelige, når de abborer på penthouse-platformen, der undersøger deres omgivelser som en konge eller dronning! Dette kattetræ giver det perfekte miljø til at holde din bedste ven mentalt og fysisk stimuleret.

I modsætning til andre katte træer på markedet vil Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) smelte ind i dit hjem og se ud som en del af møblet. Bundpladen er blevet ekstra tung for at sikre, at dette kattetræ altid er robust.

Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) er mere end velegnet til at rumme op til 4 kattevenner på det tidspunkt og tåler imponerende 23 kg vægt! Så gå ikke i panik, hvis din kattekammerat spiser for meget fisk til middag!

Dette produkt er bygget til de højeste europæiske standarder og leveres med meget nemme at følge instruktioner, så du kan få det i gang så hurtigt som muligt.

Hvis du er interesseret i dette produkt, skal du tilmelde dig forudbestillingslisten nedenfor via e-mail. Vi underretter alle kunder, så snart de er tilgængelige for køb!

Bemærk venligst. Forventet Expected august 2022.

Bestil ikke denne vare, medmindre du er villig til at vente. Vi kan ikke kontrollere eksterne fragtcontainere, og alle forventede tidsskalaer, der er anført her, er skøn, som vi har fået fra vores fabrik.

Produkterne er i øjeblikket i fremstillingsprocessen, og containeren er blevet reserveret til juli 2022.

Varenummer (SKU): BP0081-C - BP-LB-P-1-C - 2x BP-S-55-C-P + BP-LB-P-1-GR + 2x BP-S-55-GR-P + BP-HM-GR-20 Kategorier: , , , , , , , ,
Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm diameter med træbeslag!
I alt 35 kg kvalitets kattetræ
Stort liggende sted på toppen 60x43x15 (Pude på 5 cm tyk inkluderet).
Plader 55x55cm og hængemåtte 44cm (testet på 23 kg)
Bundstativ 60×60 x 4,5 (lavet ekstra tungt) og under sisalstolpe er lavet med 4 skruer i denne bundplade.
Total størrelse 60x60x157. Trappetrin / liggested 55×55 cm. Meget stabil.Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up