Shop

TILBUD

Royalty kattetræ (Sort)

DKK1,901.30

Royal Coon Cat Tree (Blackline) er et simpelt hen fantastisk aktivitetstræ, der giver din katte et stærkt, robust og stilfuldt legetøj, der holder dem glade og aktive. Ikke kun dette, men dette kattetræ vil se fantastisk ud i dit hjem på grund af det stilfulde og unikke sort-line design!

Din katte vil være i kattehimmel, når de klatrer, udforsker og leger på dette smukke kattetræ, og den enkle konstruktion vil give mange års uendelig sjov og glæde for din lodne katteven.

Den fantastiske blackline-version supplerer virkelig din boligindretning og giver et iøjnefaldende talepunkt i dit hjem, samtidig med at det er utroligt praktisk for din kitty. Dette er ikke kun et praktisk kattetræ, men også et utroligt stilfuldt stykke moderne møbler til dit hjem.

Hvis din kitty bliver lidt træt af at klatre op og ned ad den klumpede ridsestolpe, som understøtter to moderne naturlige trækorneffektplatforme og en hyggelig penthouse-platformsseng, kan de slappe af og slappe af og se verden gå forbi fra komforten til den hævede katteseng.

Med en vægt på hele 35 kg kan du være sikker på, at Royal Coon Cat Tree (Blackline) vil klare tidstesten og håndtere alt, hvad din katte kan kaste på det.

Hvis du har flere katte, ikke noget problem! De vil alle være i stand til at dele i denne vidunderlige oplevelse, da der er masser af plads til heldigvis at rumme dem alle på Royal Coon Cat Tree (Blackline) uden problemer.

Den smukke styling, der er afsluttet i mørkt træ og en stærk og robust bundplade giver hele designet et lækkert look, som din katte vil elske. Men vil også se godt ud i dit hjem.

Royal Coon Cat Tree (Blackline) er lavet til de højest mulige europæiske fremstillingsstandarder, og opmærksomheden på detaljer er uden sidestykke.

Hvis alt dette ikke var nok, kan alle platforme og ridseposter på Royalty Cat Tree udskiftes, hvis det kræves

Med sin højde fra 157 cm er det et perfekt sted at se over rummet eller ud af vinduet eller rummet.

Hvis du er interesseret i dette produkt, skal du tilmelde dig forudbestillingslisten nedenfor via e-mail. Vi underretter alle kunder, så snart de er tilgængelige for køb!

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 27-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode.

Beskrivelse

Stærkt naturligt sisal monteret på søjler med en diameter på 20 cm!

Totalvægt 35 KG – høj kvalitet!

Stort afslapnings-plateau 60 cm x 43 cm x 15 cm (inklusiv en 5 cm tyk pude).

Grundplade på 60 cm x 60 cm x 4.5 cm . Sat fast i sisalsøjlen med fire kraftige skruer.

Størrelsepå totalt 60 cm x 60 cm x 155 cm.

Platforme: 55 cm x 55 cm.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up