Shop

Royal Coon Cat Tree Plus Kattetræ (Sort)

DKK2,126.01

Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) er et luksuriøst håndlavet mesterværk fra vores mest populære højkvalitets kattemøbelleverandør Bold Paw

Denne imponerende stilfulde kattekonstruktion er ikke kun utrolig praktisk for din kattekammerat, meget let at vedligeholde og utrolig moderne og stilfuld i udseende! Disse helt fantastiske produkter markerer alle kasser.

Din katteven vil simpelthen elske disse utroligt iøjnefaldende og moderne kattemøbler.

Med fire separate platforme tilbyder hver af dem et unikt sted, hvor din katteven kan slappe af. Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) har det hele!

Som navnet antyder, vil dine katte føle sig som kongelige, når de abborer på penthouse-platformen, der undersøger deres omgivelser som en konge eller dronning! Dette kattetræ giver det perfekte miljø til at holde din bedste ven mentalt og fysisk stimuleret.

I modsætning til andre katte træer på markedet vil Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) smelte ind i dit hjem og se ud som en del af møblet. Bundpladen er blevet ekstra tung for at sikre, at dette kattetræ altid er robust.

Royal Coon Cat Tree Plus (Blackline) er mere end velegnet til at rumme op til 4 kattevenner på det tidspunkt og tåler imponerende 23 kg vægt! Så gå ikke i panik, hvis din kattekammerat spiser for meget fisk til middag!

Dette produkt er bygget til de højeste europæiske standarder og leveres med meget nemme at følge instruktioner, så du kan få det i gang så hurtigt som muligt.

Hvis du er interesseret i dette produkt, skal du tilmelde dig forudbestillingslisten nedenfor via e-mail. Vi underretter alle kunder, så snart de er tilgængelige for køb!

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 27-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode.

Varenummer (SKU): BP0081-BL + BP-HM-BL-20 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

Stolper med naturlig sisal 20 cm diameter med træbeslag!
I alt 35 kg kvalitets kattetræ
Stort liggende sted på toppen 60x43x15 (Pude på 5 cm tyk inkluderet).
Plader 55x55cm og hængemåtte 44cm (testet på 23 kg)
Bundstativ 60×60 x 4,5 (lavet ekstra tungt) og under sisalstolpe er lavet med 4 skruer i denne bundplade.
Total størrelse 60x60x157. Trappetrin / liggested 55×55 cm. Meget stabil.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up