Shop

RUBIHORN UDENDØRS KATTETRÆ

DKK2,974.39

Vi er utroligt glade for at kunne præsentere denne nye udendørs kradsetræskrat fra Europas førende producent af massive kattemøbler i høj kvalitet, Goldtatze.

Denne helt nye model er fremstillet af uigennemtrængeligt massivt træ og er blevet kombineret med vejrbestandige bøgemultiplexpaneler, der ikke kun ser fantastisk ud, men som også kan modstå alle de elementer, som det gode britiske vejr kan kaste efter den.

For at tilføje endnu et lag beskyttelse er overfladen blevet behandlet flere gange med en vejrbeskyttende maling.

For ekstra komfort er puderne blevet færdiggjort med et teflonbelagt udendørsstof, og de er både aftagelige og vaskbare.

En anden vigtig faktor at tage i betragtning er, at hvis kradsetræet skal placeres direkte i sollyset, bør du ikke vælge det sorte PPE-tov, da det kan blive unødigt varmt, mens den hvide farve kan være blændende 🙂 .

Den utroligt langtidsholdbare og stabile multiplexplade Vi anbefaler en årlig vedligeholdelse med olie for at bevare det fantastiske visuelle udseende.

Dette produkt vil give mange timers uendelig fornøjelse for din pelsede ven, samtidig med at det ser elegant og slankt ud i ethvert havelandskab.

Beskrivelse

Samlede mål: højde 120 cm, bredde 80 cm, dybde 50 cm
3 udendørs kradsetræer 12 x 40 cm
1 udendørs-kratzstamme 12 x 70 cm
1 bundplade 80 x 50 cm
1 liggeflade 70 x 40 cm med puder
2 liggepladser 40 x 40 cm med puder

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up