Shop

WIM KRADSETRÆ

DKK1,342.15

Wim kradsetræ er den perfekte tilføjelse til din kats luksuriøse legeplads…

Denne traditionelt designede kradsetræstolpe er blevet solidt omsluttet og pakket ind i tykt sisalreb, der omhyggeligt er blevet limet fast til en stamme af massivt træ.

Goldatatze er velkendt i Europa for at fremstille kattemøbler af højeste kvalitet, især væg- og loftsmøbler, og deres usædvanligt høje standarder er blevet overført til markedet for gulvstående kradsetræer med denne nye tilføjelse.

Den massive træstolpe med en diameter på 12 cm er fastgjort til bundpladen, og sisal er blevet fastgjort til stammen med et opløsningsmiddelfrit klæbemiddel.

Denne hvide Madagascar Algarve er kendetegnet ved sin naturlige duft. Den er meget holdbar og fremstillet uden skadelige olier.

Kunderne kan vælge mellem en række forskellige overfladeforfininger, så dette elegante kattemøbel kan passe perfekt ind i dit hjem er indretning.

Der findes også en version i naturtræ, som også udstråler stil og raffinement samt …

Dette produkt er håndlavet på bestilling, så der er 15-19 arbejdsdage til levering, og vi kan forsikre kunder og katte om, at ventetiden er det hele værd, da der bruges megen omhu og opmærksomhed på at fremstille denne kattekradsetræstolpe af ekstremt høj kvalitet.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up