Hvorfor vælge os?

Cat Tree Uk Reviews

100% tilfredshed!

Hos Cat Tree DK gør vi en dyd ud af udelukkende at tilbyde de absolut bedste produkter på markedet! Vi arbejder tæt med alle vores leverandører for at kunne sikre vores kunder den rette kvalitet til den bedste pris.

Og vi har naturligvis mulighed for at anskaffe reservedele, skulle det blive aktuelt.

Er du utilfreds med dit køb? Så send det retur senest 14 dage efter modtagelse for refundering.

 

Hvorfor vælge Cat Tree DK?

Vi hører til den største uafhængige online forhandler af kattetræer (vores engelske afdeling), og består af et team af dedikerede medarbejdere, som alle elsker katte og arbejder hårdt for at sikre dem – og deres ejere – en god serviceoplevelse.

God service er en kerneværdi hos os. Derfor tager vi imod forespørgsler med åbne arme og gør alt for at imødekomme vores kunder.

Husk også! Finder du dit produkt billigere et andet sted, så matcher vi gerne prisen.

Modsat AMAZON og andre, så tilbyder vi gratis fragt til hele Europa! Du ved med andre ord, at den pris du ser, er den du betaler. Vi er 100% transparente.

Læs anmeldelser fra kunder her.

 

Kattene er en del af vores overskud

Vidste du, at vi donerer 5% af vores overskud til lokale kattehjem o.l., der tager sig af katte og gør et stort arbejde! Du kan med andre ord handle ind med god samvittighed.

 

Sikker handel!

Online shopping skal være nemt og sikkert – og det er det hos Cat Tree DK! Vi anvender Stripe som betalingsløsning, og de er fundet værdige til PCI-certifikat fra deres auditør.

Det betyder, vi har den mest sikre betalingsløsning til e-handel.