Shop

AMADEUS KATTETRÆ

DKK3,212.55

Amadeus-kattetræet er kongen af store kattetræer, der er lavet til katte, der nyder en meget aggressiv kradsning!

Dette produkt er ikke kun utrolig robust og stærkt og vil forblive på plads uanset hvor stor din kat eller flere katte er, men det er også utroligt spændende visuelt og vil med garanti vende hoveder fra både mennesker og kæledyr…

Du kan være sikker på, at alle kattene på din gade vil blive ekstremt jaloux og måske skiftes til at stå i kø ved dit vindue, bare for at de kan kigge ind og se, hvad de går glip af..

Din forkælede missekat vil være i himlen, når den udforsker alle de områder og spændende funktioner, som dette kattetræ tilbyder.

Med en højde på 163 cm giver dette produkt din kat en fantastisk udsigt over hele rummet, så den aldrig vil føle, at den går glip af noget af det, der foregår i din travle husholdning.

Det sorte sisaltæppe ser fantastisk ud, da det passer til det mørke materiale, der omhyggeligt er blevet anvendt på hver eneste tomme af dette hyggelige kattetræ.

Der er to forskellige stilarter af hængekøjer til rådighed for din kat eller katte at vælge imellem, som hver især giver en unik og hyggelig oplevelse til de gange, hvor de ønsker at slappe af og få en lang søvn.

Amadeus-kattetræet har alt, hvad selv den mest forkælede kat nogensinde kunne drømme om!

Varenummer (SKU): 44670 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Gulvareal: 90 × 60 cm
Post: ø 12 cm
Farve: antracit
Gevindstørrelse: M8
Højde: 163 cm

sisal: ø 6 mm (stolpe)/plush (polyester): 600 g/m²
nusseng med polstret kant og vendbar pude: kan vaskes i hånden
aftagelig hængekøje, polstret: vaskes i hånden
hule udstyret med plys/fleece (polyester)
tyk, tung bundplade
farve: antracit

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up