Shop

ARONA FATEN

DKK1,128.99

Arona-tønden er en rigtig flot og unik ridset Beryl / hus, som din kattevenner virkelig vil sætte pris på!

I modsætning til de mere almindelige cylindriske ridsetønder tager dette fantastiske produkt sin inspiration fra huset og er formet i overensstemmelse hermed ..

De udvendige vægge på dette produkt er færdiggjort 100% i sisal ridsetæppe, som er det bedste materiale til rådighed til at vedligeholde dine kattekløer og giver en værdig distraktion væk fra dine egne møbler, som nogle gange kan blive beskadiget ..

Jeg pænt placeret åbent husområde er blevet tilføjet til toppen af ​​dette produkt og giver et rigtig hyggeligt ly for din kattekammerat at hygge sig i. En behagelig pude er også inkluderet for at føje til oplevelsen!

Dette produkt er også udstyret med to separate huler, som din kat kan udforske, og et klingrende legetøj giver lidt ekstra sjov og glæde, når de føler sig særdeles frisk.

Beskrivelse

– bundstørrelse: 40 x 40 cm
– højde: 100 cm.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up