Shop

ARONA FATEN

DKK1,857.82

Arona-tønden er en rigtig flot og unik ridset Beryl / hus, som din kattevenner virkelig vil sætte pris på!

I modsætning til de mere almindelige cylindriske ridsetønder tager dette fantastiske produkt sin inspiration fra huset og er formet i overensstemmelse hermed ..

De udvendige vægge på dette produkt er færdiggjort 100% i sisal ridsetæppe, som er det bedste materiale til rådighed til at vedligeholde dine kattekløer og giver en værdig distraktion væk fra dine egne møbler, som nogle gange kan blive beskadiget ..

Jeg pænt placeret åbent husområde er blevet tilføjet til toppen af ​​dette produkt og giver et rigtig hyggeligt ly for din kattekammerat at hygge sig i. En behagelig pude er også inkluderet for at føje til oplevelsen!

Dette produkt er også udstyret med to separate huler, som din kat kan udforske, og et klingrende legetøj giver lidt ekstra sjov og glæde, når de føler sig særdeles frisk.

Varenummer (SKU): 63712-92 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 40 x 40 cm
– højde: 100 cm.Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up