Shop

Barnie kattetræ (Anthracite / Brun)

DKK1,261.33

Barnie-kattetræet er stærkt og robust og giver din kat en ekstra stor soveoplevelse!

Styrke og komfort er blevet kombineret, hvilket sikrer, at dette produkt er ekstremt stabilt uden at vakle, men også meget behageligt på grund af det luksuriøse plysstofbetræk og de dejligt bløde puder.

Kradsetræet med en diameter på 20 cm er ekstremt stærkt og stabilt og er fantastisk til store racer, der har brug for et stærkt produkt, så de kan kradse og lege.

Bundpladen er ekstra stor, hvilket giver ekstra styrke og stabilitet, hvilket er meget vigtigt, når din kat udforsker dette produkt.

Barnie kattetræet er udviklet i Tyskland, og selv om det er et simpelt design, vil kunderne sætte pris på styrken og stabiliteten og få et produkt, der vil give din kat mange måneder og år med underholdning uden at skulle udskiftes.

Dette produkt bruger ekstra stærkt sisalreb, som er limet fast på stolpen, så det bliver meget svært at løsne.

Din kat eller katte vil nyde at kradse, klatre og sove på dette produkt, og katteejere vil også sætte pris på det enkle design, der også vil se godt ud i deres hjem.

Beskrivelse

Vores produkt i detaljer
Størrelse (B/T/H)ca. 60,0 x 75,0 x 118,0 cm
Vægt
ca. 20,00 kg
Stamme Ø18 cm
Grundplade (B/D/H)ca. 60 x 60 x 60 x 4 cm
Stor liggeplads på toppen (B/T)ca. 60 x 40 cm
Farver
beige – grå
antracit-beige

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up