Shop

CAT TREE ARTO

DKK3,373.58

Kattekradsetræet Arto er et unikt kattekradsetræ, som er en del af vores voksende udvalg af luksus-kattekradsetræer til 2022!

Dette magiske kattekradsetræ har en base på Ø 60 cm og er 152 cm højt, hvilket sikrer, at det er højt nok til at tilbyde gode udsigter over dit hjem fra et sikkert og sikkert åbent plan hvileområde på toppen.

De robuste Ø 11 cm sisalstammer, som omgiver en central Ø 20 cm sisalstamme, sikrer, at din kat aldrig er for langt væk fra at have en manicure ved hånden.

En af de mest iøjnefaldende dele af dette kattekradsetræ er den centrale søjle, som har en robust sisal tæppe vedhæftning, der hjælper med klatringen til toppen for din katteven.

I enden af stammen er der en konsolsæde med kanter, og tre trinplatforme omgiver baseniveauet. Dette iøjnefaldende design vil helt sikkert tage en æresplads i dit hjem!

Vi afventer i øjeblikket prisfastsættelse for dette model og forventede leveringstider.

Hvis du er interesseret i dette produkt, kan du derfor bestille det uden beregning i dag, og vi vil give denne information snart, når den bliver tilgængelig for os.

Beskrivelse

60 x 60 x 152 cm

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up