Shop

Catissa Fritstående Kattehus Med 4 Etager

DKK5,000.00DKK5,100.00

På grund af den overvældende efterspørgsel fra kunder, der er glade for vores vægmonterede møbler fra Catissa, er vi stolte af at kunne introducere en gulvversion, der indeholder den samme genkendelige kvalitet og stil, som gør vores vægmonterede sortiment så populært.

Denne model ud af boksen oser af høj kvalitet og eksperthåndværk og giver stadig et hyggeligt tilflugtssted væk fra travlhed og travlhed i en travl husholdning for dit dyrebare kæledyr.

Dette er ikke bare et kattetræ, det er et kunstnerisk møbel, som vil tage en ærefuld plads i ethvert hjem.

De utroligt glatte overflader af fyrretræ, som er blevet færdigbehandlet med vandbaseret lak og maling, ophober ikke støv og er utrolig nemme at rengøre, hvis din kat skulle være ved at drible af glæde, og den falder i en fredfyldt søvn.

Hver sektion omfatter sin egen bløde pude i fåreskind eller kunstpels efter eget valg, og du kan vælge din yndlingsfarve eller lade den være naturlig, som du ønsker.

På grund af den omhu og opmærksomhed, som dette produkt kræver for at blive håndlavet på bestilling, tager leveringen 1-2 uger, så vi beder dig venligst om tålmodighed, og vi lover, at det vil være ventetiden værd!

Ryd
Beskrivelse

Mål for et modul: Højde: 30 cm / 11,8 “, Bredde: 30 cm / 11,8″; Dybde: 50 cm / 19,7 “(Maine Coons passer meget godt). Når det er samlet: Højde: 120 cm / 47.2 “, Bredde: 50 cm / 19.7″; Dybde: 50 cm / 19.7 ” Materialer: fyrretræ dækket med vandbaseret lak og maling, jute reb, naturligt fåreskind (eller imiteret pels). Sættet indeholder alle dele til at samle 4 etager med kradsetræ. Instruktion, alle beslag og 4 hynder af naturligt fåreskind (eller imiteret pels) medfølger.

Yderligere information
Farve

Hvid, Sort, Grå, Naturlig

Pude Materiale

Fåreskind, Faux Fur

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up