Shop

CAVELL kattetræ (Cream)

DKK1,016.00

Cavell kradsetræet er en kompakt og meget robust allrounder. Dette pladsbesparende kattetræ giver din fløjlspude et stilfuldt og samtidig holdbart sted at opholde sig og slibe sine kløer.

En rummelig hule med en aftagelig pude ved foden af kradsetræet giver et ideelt hvilested og sikrer også absolut stabilitet i hele konstruktionen.

Kradsetræets stamme, der er pakket ind i kvalitetssisal, er ekstremt solid og stærk nok til at modstå din kats intense kradsen og sikre en fremragende kløpleje og aktivitet. Sisalsøjlen har en diameter på ca. Ø 20 cm.

Med en højde på ca. 106 cm er den nuttede seng i en behagelig position, så du kan interagere med din kat både siddende og stående.

Kradsetræet kan også bekvemt placeres ved siden af sofaen, så din skat kan opholde sig behageligt i øjenhøjde med dig.

Der er også en behagelig pude på liggefladen, som måler ca. 60 x 36 x 16 cm. Kradsetræet er derfor ideelt til leg, til at gemme sig og også til at nusse og sove med.

Beskrivelse

Vores produkt i detaljer
Størrelse (B/D/H)ca. 60,0 x 36,0 x 106,0 cm
Vægt
ca. 15,50 kg
Stamme Ø ca. 20 cm
Farver
antracit – beige

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up