Shop

Comet XXL

DKK2,656.30

Comet-kattetræet er et spændende nyt XXL-kattetræ, der er lavet til katte af alle former og størrelser, men større racer vil helt sikkert sætte pris på den styrke og stabilitet, som dette Comet-kattetræ tilbyder!

Comet-kattetræet er bogstaveligt talt ude af denne verden, som navnet antyder!

Dette smukke kattetræ bruger en dejlig farvekombination på lys creme og Cadburys brun, som ser fantastisk ud!  Der er flere niveauer, hvor katte kan klatre og udforske, og med en højde på 145 cm giver dette kattetræ en vidunderlig udsigt over dit hjem fra den højeste top!

Hvis du kigger godt efter, kan du se ekstra sjov for katte at nyde, såsom vores kronehængekøje og grove legetov! Comet er en komplet løsning, der opfylder alle dine kattes behov og samtidig ser godt ud.

Varenummer (SKU): 63770-92 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

– Grundareal: 70 x 40 cm
– Højde ca. 145 cm
– Sisalstamme: Ø 9 cm

Bestillingsnummer: 63770-92
Størrelse: 145 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up