Shop

COONY FARIS-TRÆ

DKK4,415.44

Vi er utroligt stolte over at introducere Coony Faris Tree til vores stadigt voksende sortiment af stærke og stærke kattetræer af høj kvalitet ..

Det stilfulde design vil ikke kun appellere til stilbevidste katteejere, der er på udkig efter et kattetræ, der kan se fantastisk ud i deres hjem, men måske vigtigere end en praktisk og eventyrlystne legeplads, som katte kan nyde!

Dette katternetræ på flere niveauer er omhyggeligt og omhyggeligt designet til at give let adgang fra bund til top, og styrke og stabilitet er blevet overvejet med hensyn til hængekøjerne såvel som husområdet, der er afsluttet med robust sisal ridsetæppe.

Hængekøjerne er testet op til en vægt på 22 kg, hvilket gør den fantastisk til større racer, der har brug for noget lidt stærkere for at imødekomme deres voksende størrelse.

Dette produkt er meget let at montere og nemme at følge instruktioner er inkluderet, og for ekstra komfort har vi inkluderet nogle hyggelige puder for at hjælpe din katteven med at glide ud i en fredelig søvn ..

Med en højde på 173 cm er dette produkt højt nok til at kunne replikere dine katte naturlige ønsker om at klatre op til det højeste sted i naturen og undersøge deres omgivelser majestætisk ..

Varenummer (SKU): 63759-92 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Hvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up