Shop

TILBUD

Corner Coon Aktivitetscenter (Grå)

DKK2,381.85

Corner Coon Activity Center is one of our delicious 2018 products that offers your cat plenty of opportunities for both play and relaxation. Tag et hurtigt kig på produktet og du ser, hvordan kattetræet er fyldt med spændende områder, din kat kan søge privatliv eller slappe af.

 

Ved foden af aktivitetscentret finder din kat en rummelig hule, den kan kravle ind i og nyde absolut privatliv.Lige uden for hulen er der en god og solid stige, der gør det let at komme til næste niveau. Stigen gør det let for både unge og ældre katte at komme op på niveauet, hvorfra afstanden til den først af de to lækre hængekøjer er lille.

 

Din kat vil elske at sove i de bløde køjer, der er bygget med blød plys, som føles godt mod kattens krop. Helt på toppen af det 151 cm høje kattetræ finder din kat en stor og komfortabel penthouse seng, der er en sand kattekonge eller kattedronning værdig!

 

Lad katten nyde livet fra et af de mange steder og se den kradse sig løs på de mange tykke og stenede kradsesøjler, når den ikke hviler, men er legesyg. Takket være de stærke materialevalg får du et produkt, der holder i årevis – og som er velegnet til flere katte såvel som store maine cooner eller kludedukker.

Hvad mere kan vi sige om det smukke Corner Coon kattetræ? Ikke så meget, som du sikkert ikke allerede har set: Produktet her er ikke bare solidt og robust, men en sand fryd for øjet, der vil se godt ud i dit hjem. Nyd de smukke nuancer af gråt og beige, mens din kat nyder livet fra sin nye trone.

Beskrivelse

Størrelse (BxDxH): ca. 65 x 55 x 140 cm Tykke sisalsøjler med en diameter på 15 cm og særlig tung plys med 680gr / m2 Ideel til store og tunge katte og også til husholdninger med flere katte.

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up