Shop

TILBUD

Corner Coon Aktivitetscenter

(2 kundeanmeldelser)

DKK2,381.85

Corner Coon Aktivitetscenter er et nyt pletskud på stammen fra 2021. Det prægtige kattatræ giver din kat fuld valuta for pengene, da den får masser af afslapnings- og legemuligheder, mens du kan nyde synet af lækkert design, der er bygget af kvalitetsmaterialer.

Produktet er designet så praktisk, at det let kan stilles ind i et hjørne, hvormed du får en stor og elegant løsning til din kat, uden at skulle føle, kattetræet stjæler alt plads i rummet.

Selvom designet er praktisk og pladsbesparende, vil din kat ikke føle, at den mangler plads til at lege elelr slappe af. Kattetræet har en indbydende hule ved basen, som din kat kan kravle ind i og finde fred og ro. Ved siden af går en stige op til første niveau. Stigen er perfekt til de katte, der enten er unge og en smule klodsede eller ældre og mangler lidt kræfter. Stigen føre op til første plan, og derfra skal der blot et let hop til, inden din kat lander i en underskøn hængekøke, som kan bære op til 23 kg!

Helt på toppen venter en lækker katteseng, som naturligvis har medfølgende pude. Herfra kan din kat nyde livet og udsigten fra 151 cm, hvormed den kan følge med i alt omkring sig.

Dette produkt har alt hvad det kræver, når missen skal stimuleres!

Designet? Skal vi ikke bare lade det tale for sig selv? Det er nemlig lige så hårdt, som det er bomstærkt og bygget til alle racer og størrelser.

Nyd det prægtige Corner Coon aktivitetscenter.

 

Beskrivelse

Størrelse (BxDxH): ca. 65 x 55 x 140 cm
Tykke sisalsøjler med en diameter på 15 cm og særlig tung plys med 680gr / m2
Ideel til store og tunge katte og også til husholdninger med flere katte.

Yderligere information

Share your thoughts!

5 out of 5 stars

2 customer reviews

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

 1. Charlotte

  Charlotte

  Godt produkt til huse hvor der er mange katte. Delene er bygget godt så man føler ikke de vil give efter når der vrides i hængekøjen eller bliver krasset på det. Meget tilfreds.

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

 2. Kathrine

  Kathrine

  Skønt træ! Mine katte elsker det. God service og hurtig levering!

  (0) (0)

  Something wrong with this post? Thanks for letting us know. If you can point us in the right direction...

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up