Shop

NORDISKE SKADI

DKK1,807.06

Nordic Skadi er et moderne og moderne kattemøbel, der er inspireret af nordisk indflydelse, og som ikke kun giver din katteven en spændende legeoplevelse, men som også vil se fantastisk ud i dit hjem på grund af det stilfulde design og de nemme egenskaber, der er nemme at rengøre og vedligeholde.

Det omhyggeligt håndlavede boligområde er fremstillet af højstyrke krydsfiner, som har fået en smuk hvid lak, der virkelig adskiller det fra sine konkurrenter…

Din kat vil elske at putte sig på en af de mange hyggelige puder, der er vendbare og let håndvaskede, og et naturligt sandfarvet sisalreb ser godt ud og giver samtidig en robust kradsningsoplevelse for de mest livlige kattekillinger.

Et groft dinglende legetov bidrager til oplevelsen og vil med garanti ophidse din kat, når den forsøger at fange det mellem sine nyligt skærpede kløer.

Ved hvert køb af dette produkt støtter TRIXIE maritime beskyttelsesprojekter fra salget af serien, og derved bidrager vi til bæredygtig naturbevaring og beskyttelse af mange arter.

Beskrivelse

Mål: Mål: 114 cm
Gulvareal: 62 × 52 cm
Post: ø 11 cm
Farve: hvid
Trådstørrelse: M8
Højde: 114 cm

sisal: ø 5 mm/krydsfiner (lakeret)/lærred
2 vendbare hynder: kan vaskes i hånden
nusseklud med vendbar pude: kan vaskes i hånden
farve: hvid/sand

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up