Shop

DET KLASSISKE FRANSKE TRÆ

DKK1,492.61

Den klassiske fran er et vidunderligt multifunktionelt kattetræ, der har funktionalitet og design af høj kvalitet med materialer af høj kvalitet og tidløs stil.

Det mørkegrå 600 GSM plysstof er meget stærkt og blødt, to kvaliteter, der er særligt vigtige, når man overvejer at afslutte et kattetræ og sikre lang levetid, når din kat krager op ..

Dette kattetræ er fantastisk til mindre til mellemstore katte, der også er på udkig efter en udfordrende og eventyrlystne oplevelse og en robust ridserfaring ..

Skulle dine katte eller katte være modige nok til at navigere sig helt til toppen af ​​træet, venter et rummeligt husområde på dem, som har et godt placeret indgangshul, så din katte kan holde øje med deres omgivelser, mens de føler sig trygge og sikre på alle tidspunkter..

Aftagelige puder er inkluderet og giver din kat ekstra komfort, når de har lyst til at krølle sig sammen i en kugle og rense dem selv i søvn.

Varenummer (SKU): 63751-77 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 55 x 50 cm
– højde: 137 cm
– sisal bagagerum: Ø 9 cm
– farve: gråHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up