Shop

DEVON REX DELUXE (Lysegrå)

DKK2,280.88

Devon Rex Deluxe er et højt ridsetræ, der dækker alle de væsentlige behov hos en feisty katte ..

Dette robuste produkt leveres med tykke og klumpede ridsestænger samt flere platforme og private og åbne soveområder, som de kan nyde i deres fritid ..

På grund af dette produkts omhyggelige karakter og nøje overvejede layout er din kat i stand til let at navigere mellem niveauerne og soveområderne.

Kunder vil virkelig sætte pris på stilen med det mørke sisaltov og det lysegrå 600 GSM plys materiale af høj kvalitet, der smelter smukt og problemfrit for at skabe dette iøjnefaldende design ..

De to rummelige boligarealer er en hyggelig fristed, som din kat kan flygte til, når de træt sig ud af alt det spændende at skrabe og lege ..

Hvert husområde indeholder en aftagelig og maskinvaskbar pude, der giver ekstra komfort til din katte-luroplevelse

Varenummer (SKU): 63731-01 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 70 x 50 cm – højde: 164 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up