Shop

DEVON REX PLUS De Luxe KATTETRÆ (Creme)

DKK2,288.73

Devon De Luxe PLUS (creme) er et helt smukt designet katte træ, der både er praktisk, stilfuldt og visuelt slående!

Dette er PLUS-modellen af ​​vores bestseller, “The Devon De Luxe” indeholder nu to ekstra superstyrke hængekøjer, der kan bære vægte på op til 22 kg!

Disse hængekøjer er 45 cm i diameter, hvilket gør dem til de største, der er tilgængelige på markedet i dag og perfekte til større racer af katte (eller små hunde!)

Hvis du har en indendørs katt, er det meget vigtigt, at din dyrebare katte får masser af mental og fysisk stimulering for at holde dem glade og tilfredse.

Devon De Luxe PLUS (creme) har alt, hvad en glad kat nogensinde kan bede om, og masser af tilgængelige områder at lege og udforske, alt sammen pakket i dette dygtigt designede moderne design.

Devon De Luxe PLUS (creme) har adskillige smukke naturlige trækornmelaminplatforme og en super hyggelig og rummelig kitty-lejlighed (40 x 40 x 30 cm) med en stor indgang på 20 x 20 cm), så din katte kan flygte fra resten af verden og læg hovedet ned for en dejlig og afslappende udsættelse .. Inde er en dejlig lækker quiltet pude til dejlige lur med en dejlig quiltet effekt.

Let at rengøre, vandtæt og alle dele er super ridsefast!

Træplatforme, hus og seng er lavet af vores helt egen unikke strukturerede naturlige trækornmelamin, som ikke kun er meget let at rengøre og vedligeholde, men også meget moderne i sit udseende.

Dette er et absolut smukt produkt, som katte kan lege på, og leveres med tre aftagelige puder, hver med en dejlig quiltet effekt, som let kan rengøres, hvis din kitty bliver lidt for ophidset …

Den creme / hvide farveblanding får dette virkelig til at skille sig ud og vil se fantastisk ud i dit hjem og blive en moderne tilføjelse til dit hjem.

Penthouse-platformen står i en højde på 125 cm, hvilket er mere end højt nok til at få din kattevenne til at føle sig trygge og sikre, som de ville i naturen, og vil føle sig meget hyggelige, snuggende inde.

Dette kattetræ er bygget til at stå tidstesten efter europæiske standarder. Også inkluderet er flere tykke, stærke og robuste sisal-ridsestolper, som din katteven kan give deres kløer en god ridse.

Bundpladen alene måler hele 70 x 50 cm, så du kan være sikker på, at denne forbliver stærk, uanset hvor meget din skøre kat kaster på den !!!

Bemærk venligst. Disse varer er ekstremt populære, og den eneste måde at købe dem på er ved forudbestilling.Den forventede leveringsdato er 17-01-2022. Bemærk venligst også, at der kan forventes mindre forsinkelser på grund af fragtcontainernes uforudsigelighed i denne periode, især op til jul.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): BP0187-C + 2x BP-HM-C-20 Kategorier: , , , , , , ,
Beskrivelse

– 70 x 50 x 125 cm
– Sisalsøjler 15 cm i diameter
– Blødt plys
– Farvet sisalreb
– 3 aftagelige puder
– Legehus 40 x 40 x 27 cm med stor indgang på 20 x 20 cm
– 2 x hængekøjer 45 cm i diameter

 

 

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up