Shop

DOLOMIT KATTRÆ TOFANA (GRÅ)

DKK1,260.10

Dolomit Cat Tree er et fantastisk robust stykke fantastiske vægmonterede kattemøbler, som din katteven vil elske!

Med det enkle og omhyggeligt designede layout, der giver mulighed for maksimal eventyr og sjov, vil dette smukke og meget praktiske produkt se fantastisk ud, uanset hvor det er placeret i dit hjem, og give en flot fyldning til ethvert tomt vægplads.

Din kat vil være i stand til at hoppe og klatre op til toppen, hvor en hyggelig hængekøje venter dem, der giver majestætisk udsigt over det omkringliggende område.

Den hyggelige kitty-lejlighed er også unik til vægmøbler, og din kat vil elske at flygte ind i det rummelige område og lægge deres whiskers ned for en dyrebar kattesnap.

Alle værktøjerne er inkluderet, som er nødvendige for at få Dolomit Cat Tree i gang, og dette kan installeres på enhver væg ved hjælp af de rigtige møtrikker og bolte.

Hvis du har en særlig stor kat, skal du ikke være bange, den er utrolig robust og flyttes ikke, når den først er installeret korrekt!

Hver af platformene leveres med velcrodpuder, der kan fjernes og også let vaskes i maskine!

 

Beskrivelse

Plyspude med velcrobånd, aftagelig
Hul: diameter 40 x 30 cm. højde: 168 c

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up