Shop

DRIKKEFONTAN “CASCADE”

DKK587.00

Denne fantastiske vandfontæne er et fantastisk produkt, der opmuntrer din kat til at holde sig godt hydreret!

I modsætning til mange drikkefontæner har dette imponerende produkt tre forskellige indstillinger, som din kat kan vælge imellem.

Indstillingerne er; boblende, faldende og stille vand!

Drikkefonteiner anbefales af dyrlæger i branchen, og dette produkt er konstrueret af robust ikke-giftig melamin, som er meget stærk og også ridsefast.

En ekstra fordel ved dette produkt er den skridsikre kant, som giver ekstra stabilitet til springvandet og forhindrer den i at glide rundt, når din kat drikker ..

Effekt på 2,5 watt. Dens kapacitet er 1,5 l.

Varenummer (SKU): 72144 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

– tre forskellige drikkeområder, boblende, faldende og stille vand
– tilskynder katten til at drikke mere og reducere risikoen for blatter og nyreproblemer
– anbefalet af dyrlæger
– lavet af robust, giftfri melamin
Skridsikker kant for ekstra stabilitetHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up