Shop

ECO LOVERS MOTEGA 141CM KATTETRÆ

DKK1,565.20

Eco Lovers Motega er endnu en fantastisk tilføjelse til vores stadigt voksende udvalg af kattetræer af høj kvalitet.

Dette smukke kattemøbel er udformet på en sådan måde, at det giver din kat ekstremt let adgang til at navigere fra bunden til toppen…

Med fire trinplader i fire lag, der gradvist hæver din kat op til den øverste siddeplatform, vil katte af alle størrelser og smidighedsniveauer kunne mestre dette kattetræ på ingen tid.

De dejlige sisaltæppets kradsestammer er omhyggeligt vævet ind i søjlerne og giver en naturlig kradsningsoplevelse for din katteven.

Hvis du jævnligt opdager, at din nye tredelte suite er blevet offer for dine kattes kløer, så er dette den perfekte praktiske distraktion for deres kradsende vaner …

Der findes et rummeligt boligområde halvvejs oppe, som er blevet færdiggjort med et tungt plysmateriale af høj kvalitet og tilbyder et fredeligt fristed væk fra travlhed og travlhed i et travlt hjem. En smuk pude er også inkluderet for ekstra komfort.

Med en højde på 141 cm er denne pude fantastisk til katte, der nyder at kigge ud af vinduet og se verden gå forbi uden at være for højdeskræk på samme tid…

Varenummer (SKU): 63063-28 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

– grundstørrelse: 48 x 48 cm
– højde: 141 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up