Shop

ECO MOTEGA S KATTETRÆ

DKK1,255.56

Eco Motega S Kattetræet er et vidunderligt naturligt, miljøvenligt kattetræ, der giver din katteven en caribisk stemning.

Dette vævede hyacintkattetræ giver din kat den perfekte soveplads til at slappe af på.

De naturlige sisal-søjler vil blive værdsat af katte, som vil få deres kløer manicureret, når de ønsker det.

Et rummeligt kattehus findes på det centrale niveau og giver et privat område, hvor katte kan slappe af. \

Med en højde på 114 cm er dette kattetræ kompakt, men også højt nok til at katte kan føle sig trygge og sikre og kan se alt, hvad der sker omkring dem.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Varenummer (SKU): 63275-63 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Grundareal: 48 x 48 cm
Højde: 114 cm
Sisalstolper diameter 9 cm

50 x 36 x 50 cm; 10,85 kgHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up