Shop

GIGANTISK MAINE COONY 217CM TÅRN (ANTRACIT)

DKK3,389.41

Det ekstremt stabile og robuste Maine Coon 217-kattetræ er også velegnet til katte af alle former og størrelser. Større katteracer vil dog virkelig sætte pris på den robusthed, som dette massive kattetræ giver!

Dette kattetræ er kendetegnet ved sin ekstreme stabilitet på grund af den ekstremt tykke sisalsøjle med ca. 20 cm Ø. Dette er den største tilgængelige sisalsøjle på markedet i dag.

Uanset hvor meget dine missekatte kradser, boltrer sig eller leger, vil dette iøjnefaldende kattemøbel holde til tidens tand og give et meget sikkert og stabilt sted til masser af sjov.

På dette træ findes et kælent rummeligt hus, der er perfekt acceptabelt for en eller to store katte til at slappe af, og de vil virkelig sætte pris på den ekstra pude, der er blevet tilføjet for ekstra komfort.

Huset måler 68 x 55 x 35,5 cm og har en indgang på siden af huset og en på taget. Taget tjener også som et generøst ekstra liggeområde.

Med en totalvægt på ca. 58 kg og en højde på ca. 217 cm er Maine Coon 217 den ultimative luksus til din forkælede missekat.

Beskrivelse

Dimensioner:
Massiv bundplade 100 x 76 x 4 cm
Samlet bredde ca. 100 cm
Samlet højde ca. 217 cm
Størrelse af liggeområdet: Ø 48 cm
Størrelse af liggeområdet: Ø 53 x 12 cm
Størrelse af hytten: 68 x 55 x 35,5 cm
Vægt: ca. 58 kg

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up