Shop

TILBUD

HJØRNE KAT TRÆ ZIRCONIA

DKK1,088.83

Corner Kattetræet Zirkonia er en fantastisk ny tilføjelse til vores fantastiske kattetræer på begynderniveau med god værdi for pengene.

Dette fantastiske aktivitetslegecenter har masser af kroge og hjørner, som eventyrlystne katte kan udforske, og et praktisk og nemt at navigere i designet, som giver katte nem adgang overalt.

På grund af den diamantformede bundplade kan dette produkt nemt placeres i et hjørne af et rum, så det ikke kræver masser af gulvplads og er bekvemt placeret væk fra din yndlingssofa.

Halvvejs oppe i denne konstruktion er der et hyggeligt kattehus, der tilbyder et fredeligt århundrede, hvor din kat kan krølle sig sammen og få en dejlig afslappende dvale.

Længere oppe i træet finder du en halv kuppel, der giver et åbent siddeområde, så din kat kan se verden passere, som den ønsker. Hvis du ser godt nok efter, er der tilføjet et dejligt dinglende legetøj til ekstra sjov og ballade!

Det bløde plysmateriale dækker hver eneste tomme af træet, som føles dejligt at røre ved, og som også er limet på plads for at forhindre, at det trækkes væk fra strukturen.

Varenummer (SKU): 81621 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

højde: 130 cm

• bundplade: 50 x 50 cm

• seng: diameter 35 cm

• fordybning: 30 x 30 cm

• hul: 30 x 30 x 25 cm

• stolpe: ø 9 cm

• sisal limet til stolperne

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up