Shop

Kalin-tårnet

DKK2,320.00

Hvis du er på udkig efter en tyk enkelt søjle fra gulv til loft, der kan modstå selv de vildeste kattedyrs voldsomme kløer, så er dette produkt helt sikkert et godt valg…

Med sisalsøjler med en diameter på 22 cm, som er den største diameter, der findes på markedet i dag, og omhyggeligt limet sisalreb, der er blevet fastgjort til hendes stærke og robuste 6 mm køle, går dette produkt ingen steder…

Loftsfastgørelsen bruger en klemmekanisme, der ikke forårsager nogen skade på dit loft og ikke kræver nogen som helst boring og er fremstillet på en sådan måde er, at den er kompatibel med britiske loftshøjder.

De omhyggeligt placerede fastgørelsesanordninger er blevet placeret i hele produktet for at give mulighed for en naturlig og praktisk hældning til den højeste top, hvor en hyggelig hængekøje venter på dig.

Hver enkelt af de fastgjorte dele kan drejes rundt om stolpen og placeres som ønsket, så hvis du beslutter dig for at placere den f.eks. i nærheden af et vindue, vil din kat have uhindret udsigt til de fugle, der flyver forbi.

Når dette produkt er fastspændt til loftet, er det utrolig stabilt og fantastisk til katte af alle former og størrelser, men større racer vil måske sætte lidt mere pris på den styrke og stabilitet, som dette produkt giver.

 

Beskrivelse

Kradsetræ
Base 60 x 60 cm
Justerbar højde 235 – 265 cm
Sisalstolper diameter 22 cmHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up