Shop

KARI TØNDE (STOR)

DKK1,545.91

KARI kradsetønde er en dejlig tilføjelse til vores sortiment af kradsetønder med sin unikke stil og udseende.

Med 3 åbne niveauer, så din kat kan hoppe i og klatre og holde øje med, om deres middag bliver serveret…

Der er to smukke puder inkluderet for at tilføje til den luksuriøse oplevelse, og tøndens yderside har en side med et dejligt sisaltæppe, som er godt for din kats kløer.

Den anden side af tønden er færdiggjort i et lige så smukt plysmateriale, der føles og ser godt ud at røre ved.

De elegante kurver, der kan ses fra forsiden, adskiller hver side, hvilket komplimenterer det hele perfekt og tilføjer et ekstra stilelement.

Uanset hvor stor eller lille din kat er, er dette produkt meget robust og vil forblive på plads og være stærk og stabil til enhver tid.

Med en højde på 100 cm giver de øverste udsigtsplatforme mulighed for en flot udsigt ud af vinduet og også en fantastisk siddeplads!

Beskrivelse

størrelse af sokkel: 40 x 40 cm
– højde: 100 cm
– krads område sisalHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up