Shop

Kasil Palace

DKK4,143.23

Kasil-paladset er en virkelig spændende eventyrlegeplads for din katteven!

Katte i alle former og størrelser vil virkelig sætte pris på styrken og stabiliteten, som dette kattetræ tilbyder ..

Med flere platforme, hvor din kat (eller katte) kan klatre til deres hjerte, vil de aldrig være for langt væk fra en robust ridsestolpe til at grave deres kløer i!

Stolperne med en diameter på 11 cm er stærke nok til at håndtere meget stærke katte, og et mellemliggende husområde giver et hyggeligt fristed, som din kattekær virkelig vil sætte pris på. En dejlig aftagelig pude er tilføjet for ekstra komfort!

Et tykt reb, der hænger ned, giver dig kat lidt ekstra underholdning, og penthouse-niveauet har en anden unik hængekøje, der bliver din kattes yndlingssted at slappe af ..

Varenummer (SKU): 63762-88 Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

– bundstørrelse: 100 x 50 cm
– højde: 203 cm
– ridsestammer: sisal, Ø 11 cm
– farve: brun
– sendes i 3 kasserHvordan ved du, at du har et Cat Tree DK-produkt?

-Alle sisalstænger på Cat Tree DK kradsetræer er helt dækket af den stærkeste sisal på markedet i dag. Vi bruger 6mm til8mm sisal!
-Cat Tree DK limer sisalen direkte på kradsetræet, så den ikke kan løsne sig eller løsne sig, hvis en del af rebet viser tegn på slid.
-Alle kradsedele på vores Cat Tree DK kradsetræer er lavet af det stærkeste ABS plastik, hvilket gør kradsetræet ekstremt stabilt, robust og holdbart.
-Vores produkter bruger det højeste kvalitet 600gsm plys materiale, som er meget stærkt og ved de fleste lejligheder ikke vil rive eller flosse.

Og igen…

Alle dele kan bestilles hos vores leverandører, når de er tilgængelige, så du kan opgradere dit kattetræ med nye dele, når det er nødvendigt, og træet vil se så godt som nyt ud!

Katte bliver meget trygge ved deres kattetræ, så det kan nogle gange være stressende at skifte træet ud. Lugten og fornemmelsen af kattetræet er det, der får din kat til at føle sig hjemme, så hvorfor ændre det, hvis det ikke er nødvendigt?

Det er det, der gør Cat Tree DK til det bedste, og hvorfor kunderne elsker vores produkter!

Share your thoughts!

Review this product

Share your thoughts with other customers

What others are saying

There are no contributions yet.

×

Log ind

Opret en kundekonto

Dine personlige data vil blive brugt til at understøtte din oplevelse på hele denne hjemmeside, for at administrere adgang til din konto og til andre formål beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Continue as a Guest

Don't have an account? Sign Up